Snickare i Sundbyberg

Välkommen till W&M Group AB!

Behöver du professionell hjälp av våra snickare?

Varmt välkommen till W&M Group! På vårt företag i Sundbyberg erbjuder vi dig som kund en mångsidig kompetens och hjälper dig gärna med det mesta inom bygg-, måleri och snickeriarbeten. Har du behov av byggmaterial eller ett betongarbete som väntar? Eller kanske i behov av en snickare i Sundbyberg? Vi löser det!

BREDD OCH KUNSKAP

Börjar det bli läge för en renovering där hemma? Det krävs alltid mycket planering innan du skrider till verket och ibland är det en god idé att ta hjälp av proffsen. Med våra snickare i Sundbyberg på plats ser vi till att ta hand om dina projekt på bästa sätt och med ett bra kundfokus. Hos oss är det nämligen viktigt med ett brett yrkeskunnande, kvalitet i utförda arbeten och ett bra bemötande gentemot dig som kund. Hos oss på W&M Group AB jobbar vi även med försäljning av byggmaterial, uthyrning av personal samt utför betongarbeten. Som du märker är våra ledord mångsidighet och kompetens.

VÅR SERVICE TILL DIG

När du anlitar våra snickare i Sundbyberg vill vi att du ska känna dig trygg med att vi och våra snickare utför arbetet på bästa sätt. Därför är en viktig prioritering för oss att ha en bra dialog med dig i centrum redan från början. Allt för att nå bästa resultat och önskade förväntningar. Utöver kunskap och mångsidighet värnar vi också effektivitet i vårt arbete, självklart alltid hand i hand med noggrannhet. Är du i behov av en snickare i Sundbyberg? Känn dig varmt välkommen att höra av dig till oss, vi vill gärna vara med och förverkliga dina projekt!

Genom att använda detta formulär accepterar du att W&M Group AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Snickare i Sundbyberg

Vi håller rent hus

Inte bara erbjuder vi dig en hjälpande hand med våra duktiga snickare vad gäller bygg, måleri och betong. Vi utför även byggstädning. Efter en tids renovering vet vi alla att det blir lite av varje att städa upp. En hel del damm, spånskivor och annat byggmaterial är exempel på vad vi städar undan, så anlita oss gärna till detta också och få mer tid över till annat.

Våra tjänster

Bygg - W&M Group AB

Bygg

Måleri - W&M Group AB

Måleri

Snickeriarbeten - W&M Group AB

Snickeriarbeten

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Alla uppdrag är unika

Vi vet att mångfald är en styrka. Med variationen av alla våra uppdrag utvecklar vi ständigt vårt företag framåt. Vare sig det gäller servicen vi ger dig som kund redan vid första kontakten eller våra snickare som utför många av de spännande uppdrag vi får, så sätter vi alltid dig som kund främst.

Din självklara partner

Oavsett vad du önskar hjälp med inom vårt område så vågar vi påstå att vi är det givna valet med vår mångsidighet, service, duktiga snickare och vilja att gå framåt med hjälp av dig som kund. Så vare sig det är sommarstugan som behöver målas om eller ett byggprojekt som du funderar på så tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer. Välkommen!